En què et podem ajudar?

Tractaments

Som especialistes en les diferents àrees de l’odontologia.

Ens preocupem de la salut bucodental de tots els membres de la família

Oblida’t de les dents apagades i sense brillantor. A Clínica Bizar Eliminem de forma segura i suau anys de taques, revelant el somriure naturalment blanc que s’amaga a sota. Amb resultats immediats i una blancor duradora.

A Clínica Bizar transformem somriures ordinaris en extraordinaris. Considerem cada detall, des de la forma, el color i la mida dels dents fins als contorns dels llavis i genives. El resultat, un somriure únic.

Confia en nosaltres per tornar-te el somriure que et mereixes. Una solució permanent i d’aparença natural que millorarà enormement la salut bucal i el benestar general.

Tractem i eduquem els més petits amb el començament saludable que es mereixen, cuidant la salut bucal del seu fill. A Clínica Bizar, la salut bucal del seu fill està en bones mans.

Entenem que cada somriure és únic i ens centrem en les seves necessitats i objectius individuals per corregir la posició de les dents. Ja sigui ortodòncia fixa o ortodòncia invisible, a Clínica Bizar tenim la solució per corregir les posicions dentals.

A Clínica Bizar Prevenim i tractem la salut de les seves genives, ossos i periodont. Des de neteges profundes que eliminen els bacteris nocius de les arrels de les dents fins a làsers d’alta tecnologia que eliminen el teixit de les genives malalt.

La importància de l'expressió. Recupera el volum i perfilat del teu somriure amb l'àcid hialurónic

La importància de l'expressió

Digues adéu a la pell seca i apagada i recupera el volum i el perfilat del teu somriure. Comprova els sorprenents beneficis i d’aspecte natural de l’àcid hialurónic amb Bizar clínica dental.

Què és l'àcid hialurònic?

L’àcid hialurònic és una substància que es troba normalment als teixits del nostre organisme i que ajuda a hidratar i proporcionar volum a la pell.

Beneficis de l'àcid hialurónic

L’àcid hialurònic, recupera el perfilat i volum dels llavis, difumina arrugues, suavitza línies d’expressió, corregeix assimetries i millora la hidratació labial.

Treballem pel teu millor somriure

Demana ara la teva visita i recupera el perfil del teu somriure. A clínica Bizar treballem pel teu millor somriure. Més informació