En què et podem ajudar?

Tractaments / Blanquejament

Blanquejament

Eliminem de forma segura i suau anys de taques, revelant el somriure naturalment blanc

Blanquejament dental

El blanquejament dental permet corregir l’aspecte antiestètic de les dents tacades o groguenques, donant com a resultat unes dents més blanques i brillants.

El desgast normal pel pas dels anys, hàbits com fumar o prendre cafe en excés, els aliments amb colorants, alguns antibiòtics o una higiene inadequada poden provocar que apareguin taques a les dents, tons de color o pèrdua de brillantor a llarg termini.

L’oferta en tractaments de blanquejament dental és molta però per obtenir els millors resultats, de màxima durabilitat i mínima afectació dels teixits dentals i gingivals és necessari utilitzar productes específics i per part de professionals qualificats.

Problemes com la sensibilitat dental (al fred o la calor) o gingival només poden ser evitats o minimitzats realitzant el procés amb la màxima cura i comptant amb fèrules d’alta qualitat específiques per al pacient.

El blanquejament dental ha de ser sempre un tractament que et proporcioni aquest somriure que somies però sense perjudicar gens la teva salut dental.

Volem que somriguis amb el millor dels somriures però també que això no et representi cap tipus de molèstia o problema. Per això, a l’hora de fer-te un blanquejament amb nosaltres, pots estar tranquil.

Els resultats del tractament són realment visibles.

Especialistes en blanquejament dental

Dr. Josep Bizar Ramoneda, Srta. Rosa Serrano (higienista).

Demana visita al 93 725 73 90

En què et podem ajudar?