En què et podem ajudar?

Tractaments / Odontopediatria

Odontopediatria

A Clínica dental Bizar, la salut bucodental del seu fill està en bones mans

Tractem i eduquem els més petits

Són molts els pares que es pregunten quan cal començar a portar els nens al dentista, si existeixen realment tractaments preventius eficaços, si val la pena parar atenció a les càries a les dents de llet o si la col·locació dels aparells correctors s’ha de fer abans que els petits donin l’estirada.

És a partir dels tres anys quan resulta convenient que un nen acudeixi periòdicament a la consulta d’un dentista, s’hi identifiquen els problemes dentals i, quan cal, s’intervé per guiar les dents que erupcionaran. És l’ortopèdia dentofacial la responsable de corregir algunes maloclusions que es poguessin presentar durant el creixement del nen.

Els tractaments ortopèdics busquen modificar el patró de creixement dels ossos. Si el nen té manca de creixement en algun lloc, l’ortopèdia cercarà estimular el desenvolupament d’aquesta àrea. Per contra, si hi ha un creixement excessiu d’alguna regió, es tractarà de redirigir aquest creixement d’una manera més favorable.

No tots els casos han de ser tractats a una edat primerenca, però un bon diagnòstic a temps ajuda l’ortodoncista a determinar quan ha de ser tractat per a un resultat millor i en menor temps.

Pensa que en segons quins casos és molt important iniciar el tractament com més aviat millor.
Contacta’ns i t’informarem

Especialistes en odontopediatria

Dra. Elia Alegret Feliu.

En què et podem ajudar?

Demana visita al 93 725 73 90