En què et podem ajudar?

Tractaments / Estètica dental

Estètica dental

A Clínica dental Bizar, transformem somriures ordinaris en extraordinaris

El somriure: part essencial de la nostra imatge

És molt comú que les persones mirin les boques durant una conversa, i un somriure cuidat pot influir positivament en la persona que tenim davant. A més, el somriure és especialment important en algunes professions (models, presentadors, hostesses, etc.) en què es pot considerar com una eina de treball.

Carilles de porcellana

Les carilles o facetes de porcellana són restauracions que cobreixen tota la cara frontal de la dent, generalment emprades al sector anterior, la finalitat de la qual és gairebé sempre estètica. Permeten millorar l’aspecte estètic dels nostres pacients de manera notable, ja que són capaços de modificar la forma, la posició i el color de les dents encara en casos difícils.

Corones sense metall

Les noves corones de porcellana sense metall han substituït les antigues de metall-porcellana a les zones estètiques de la boca, ja que ens permeten assolir un aspecte molt més lluminós i natural, a més d’eliminar el problema que sorgia en produir-se recessions de la geniva amb la consegüent aparició d’un halo negre al voltant de la dent.

Especialistes en estètica dental

Dr. Josep Bizar Ramoneda, Dr. Juan C. Bermúdez Basanta.

Demana visita al 93 725 73 90

En què et podem ajudar?