En què et podem ajudar?

Tractaments / Periodòncia

Periodòncia

A Clínica dental Bizar, prevenim i tractem la salut de les seves genives, ossos i periodont

Què és la periodòncia?

És l’especialitat de l’odontologia encarregada del diagnòstic, prevenció i tractament de les malalties del periodonci (geniva, os alveolar i lligament periodontal) així com de la prevenció i tractament de les malalties periimplantàries.

Les principals malalties són la gingivitis i periodontitis. La malaltia periodontal constitueix, després de la càries, la segona causa més freqüent de pèrdua de dents.

A Clínica Bizar portem a terme el tractament d’aquestes malalties, així com un correcte programa de seguiment i prevenció, que ajuda a mantenir dents que d’altres formes serien susceptibles de ser extretes.

L'endodòncia

La causa més freqüent de la infecció i conseqüent inflamació i necrosi de la polpa, i per tant de la necessitat de realitzar una endodòncia, és l’existència de càries, encara que hi ha altres factors que poden generar una pulpitis o lesió de la polpa.

Per fer una endodòncia cal anestesiar la zona on s’actuarà. Posteriorment es realitza un forat a la corona de la dent per poder accedir a la polpa i extreure-la i procedir a la neteja del conducte abans de realitzar l’obturació i segellat del mateix i de la corona amb materials específics.

Al final de la intervenció la dent quedarà plenament insensibilitzada i aïllada de qualsevol altra part de l’organisme. És necessari un seguiment posterior per verificar l’efectivitat i l’evolució de l’endodòncia.

Especialistes en peridòncia

Dr. Josep Bizar Ramoneda, Dr. Juan C. Bermúdez Basanta.

En què et podem ajudar?

Demana visita al 93 725 73 90